Hirdetés

budapest11ker.lap.hu / Egészséügyi szolgáltatás

Egészséügyi szolgáltatás

Pszichoterápia - Életvezetési tanácsadás tel: 20 438 4402

gerincsérv, porckorongsérv, lumbágó, derékzsába, ágyékzsába, isiász, ülőidegzsába, csípőficam, gerincferdülés, cervikobrachiális szindróma, állkapocsficam, teniszkönyök, kéztövi, csuklócsonti csatorna szindróma, ideggyulladás, fülzúgás, lúdtalp, szédülés,

Párkapcsolati problémák, szexuális problémák, önértékelési zavarok, életvezetési nehézségek, teljesítmény problémák, krízis és más lelki és pszichés problémák esetén bizalommal forduljon hozzám. A honlapomra kattintva minden elérhetőségemet megtalál. Rendelőm a XI. kerületben, Sasadon, a Povl Bang-Jensen utcában (ami egy új utcanév) található.

Bőrőr Szakrendelő 1115 Budapest, Bartók B. út 92-94 (Kosztolányi Dezső térnél, Erste Bank felől) Általános bőrgyógyászat pl. akne, atópia, pikkelysömör,benőtt köröm, bőr ill. körömgombásodás stb, bőrrákszűrés, lézeres kezelések új generációs ELOS technológiával (fotorejuvenáció (bőrfiatalítás), szőrtelenítés, pigmentfoltok, értágulatok (rosacea, seprűvénák, tűzfolt), hegek kezelése), ráncfeltöltés

Egri Tímea vagyok, pszichológus, pszichodráma asszisztens. Szeretettel várom magánrendelésemen, amennyiben úgy érzi, hogy krízisben van, önértékelési problémákkal küzd, támogatást szeretne kérni valamilyen veszteség feldolgozásában vagy ha úgy érzi szerepében, élethelyzetében elbizonytalanodott, változni/változtatni szeretne, de nem tudja, hogyan kezdjen neki.

A hangterápia segíti az elengedést. Abba az eredeti rendbe hoz bennünket vissza, amelyből az életünk során felhalmozott mélyreható negatív megélések kizökkentettek - vagyis helyreállítja eredeti harmóniánkat.

Egyénre szabott masszázsterápia: shiatsu-masszázs az egészség és harmónia helyreállításáért

A Lágymányos Patika – WEBÁruház családi vállalkozás, a Budafoki út és a Lágymányosi utca kereszteződésében. Stabil vevőköre van, ezért fontos a betegekkel való közvetlen kapcsolat. Igyekszünk minden kívánságukat teljesíteni, vonatkozzon az gyógyszerre, magisztrális készítményre, vagy gyógyászati segédeszközökre.

Dr. Kádár László bőrgyógyász kezelései

Hallókészülék, fülilleszték, műszem

Előadások, foglalkozások, képzések a keleti-nyugati integráció szellemében.

Sonarmed (Medison / SonoAce 3D, 4D ultrahang készülékek)

Legmodernebb száraz sóterápia, só homokozó, fény és hangterápia

Pszichológus - pszichoterápia

Pszichológiai tanácsadás, pszichoterápia, pszichoanalízis Budapest XI. kerületben.

az egészségmegőrzés szolgálatában

Fizioterápiás, manuálterápiás kezelések, belgyógyászati, ortopédiai szakrendelés

Nővérhívó rendszerek forgalmazása, egyéb telekommunikációs eszközök

Agyi katasztrófa (stroke, tumor, baleset) során fellépő beszédközpont sérülés miatt a beteg beszéde, beszédértése sérül, afáziás lesz. Az afázia terápia célja a beteg kommunikációjának (beszéd, írás, olvasás) lehető legmagasabb szintre történő visszaállítása, ezáltal életminőségének javítása. 15 éves klinikai tapasztalattal a Szt. Kristóf Rendelőintézetben végzek beszédrehabilitációt.

Az Aurum Medcare Fogászati és Orvosesztétikai Centrum várja kedves látogatóit. Széleskörű szolgáltatásaink kiterjednek a szépészeti kezelésekre mint a hosszútávú arcfiatalító kezelések pl.: drakula terápia mezoterápia. Fogászati kezeléseink az esztétikai fogászatot és az alapkezeléseket is felölelik.

címünk: Budapest, XI. kerület. Kapolcs u. 2/a Szeretettel várja Önt fogorvosi rendelőnk. Teljes körű fogászati ellátást kínálunk pácienseinknek, minden korosztály számára. Ingyenes tanácsadást, kezelési tervet és árajánlatot kap. Fogorvosi rendelőnk a legmodernebb fogorvosi felszereléssel láttuk el, illetve fogorvosaink a legjobb minőségű anyagokkal dolgoznak, hogy pácienseinknek a legmagasabb sz

Dental Number One - Fogápolásban az első

Primodental Dr. Bíró Lukács fogorvos - 11 kerület Úbuda

Dr. Kiss Tamás Fogorvos. A Pont 32 fogászati és szájsebészeti rendelőben nyugodt, barátságos körülmények között várom a pácienseket. A rendelőben a legkorszerűbb módszereket alkalmazzuk a fogazat rehabilitációjára. Legfontosabb számomra, hogy pácienseim elégedetten távozzanak, és ne legyen semmilyen rossz emlékük a kezelésekről.Cím: 1117. Dombóvári út 2. Fszt. 5.

fogorvos Budapest 11 ker Dr Szöllősi

www.fogorvosi-rendelo-budapest.com - A rendszeres és megfelelő fogápolás és bizonyos időnkénti fogászati látogatás kisgyermekkorban is nagyon fontos. Ilyenkor lehet és kell is megalapozni a helyes hozzáállást. Tegyen gyermekéért, hogy felelős felnőtté válhasson. Rendelőnkben a gyerekekkel is kiemelten foglalkozunk.

Szeretettel várja Önt a családias hangulatú, korszerűen felszerelt budapesti fogorvosi rendelőnk! Számos eszköz és eljárás birtokában, betegeink fogainak egészségéért dolgozunk! Fogászati beavatkozásaink: szájvizsgálat, fogröntgen, panoráma felvétel, esztétikai fogászat, fogkőeltávolítás, fogeltávolítás, gyökérkezelés, gyökértömés csere, fémkerámia korona és fogsor készítés.

Fogorvos, fogászat, fogfehérítés, fogbeültetés, fogszabályozás

fogszabályozás, esztétikai fogászat, szájsebészet

Családias hangulatú fogászatunkon kedvező árakkal várjuk pácienseinket az esztétikai fogászat, fogpótlások, szájsebészet, implantológia teljes skálájával. Kérje online árajánlatunkat, vagy látogasson el egy ingyenes konzultációra!

Dr. Réti László fogorvos Fogászati Magánpraxisa. 30 év tapasztalatával és a legmodernebb technikai felszerelésekkel várom fogorvosi rendelőnkben Buda szívében, a Karinthy Frigyes úton. Fogászat, implantológia, fogpótlás, szájsebészet, esztétikai fogászat, FÁJDALOMMENTES KEZELÉSEK. Rendelőnk a Móricz Zsigmond körtér közvetlen közelében található. Könnyen megközelíthető, kiváló parkolással. Réti

esztétikai fogászat, gyermek és felnőtt fogszabályozás, prof. fogfehérítés

Meghatározás:

Budapest XI. kerülete 2005 óta hivatalosan Újbuda Buda déli részén fekszik. Északkeleti irányban a Duna, ezáltal az V. és a IX. kerület, délkelet felé szintén a Duna által a XXI. kerület, délen a XXII. kerület határolja. Nyugaton Budaörssel, északon a XII. és az I. kerülettel szomszédos.

Budapest XI. kerülete 2005 óta hivatalosan Újbuda Buda déli részén fekszik. Északkeleti irányban a Duna, ezáltal az V. és a IX. kerület, délkelet felé szintén a Duna által a XXI. kerület, délen a XXII. kerület határolja. Nyugaton Budaörssel, északon a XII. és az I. kerülettel szomszédos.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Egészséügyi szolgáltatás
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés